Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

NH Collection Firenze Porta Rossa ★★★★


Hotelli on yksi Italian vanhimmista ja tunnetaan myös kaupungin maamerkkinä. Hotelli sijaitsee 400 metriä Galileon museosta, 1 km Paolo Graziosi esihistorianmuseosta ja 600 metriä Alinarin valokuvausmuseosta.


Valitse »
 

Degli Orafi ★★★★


Neljän tähden luksushotelli Degli Orafi sijaitsee 1200-luvulla rakennetussa historiallisessa rakennuksessa, jossa vielä alkuperäinen tyyli jäljellä. Keskeinen sijainti Uffizi Gallery ja Ponte Vecchion välissä.


Valitse »
 

San Gallo Palace ★★★★


Uusi neljän tähden hotelli. Sijaitsee alueella, jossa on hyvät julkisenliikenteen yhteydet, helppo yhteys lentokentältä ja juna-asemalta ja helppo yhteys Firenzen vanhaan kaupunkiin, jossa useita monumentteja, museoita ja ravintoloita. Nurkan takana Piazza della Libertasta.


Valitse »
 

Bernini Palace ★★★★★


Neljän tähden keskustahotelli Bernini Palaca sijaitsee vastapäätä San Firenze aukiota, 250 metriä tieteenhistorian museosta ja 450 metriä Firenzen katedraalista.


Valitse »
 

Golden Tower Hotel and Spa ★★★★★


Golden Tower on tasokas boutique hotelli, joka sijaitsee lähellä Palazzo Strozzia. Lähellä ovat myös Piazza della Repubblica, Santa Maria dei Fiorin katedraali ja Davidin patsas.


Valitse »


Esittely

Firenzessä on helppo hurmioitua taiteesta. Kaupunki on erityisen kuuluisa renessanssiajan taiteestaan ja arkkitehtuuristaan, ja se onkin ollut koti monelle maailmankuululle taiteilijalle. On siis selvää, että Firenzestä löytyy useita kiehtovia museoita, gallerioita, monumentteja ja kirjastoja. Kaupungin läpi kiemurtelevan Arno-joen varrella on mukava käydä kävelemässä ja ihailla Ponte Vecchion keskiajalta säilynyttä siltaa.

 

Firenze on myös varsinainen ostoskaupunki, ja tarjonta on tietenkin sen mukaista: keskusta on täynnä putiikkeja, kauppahalleja, markkinoita ja ostoskeskuksia. Huippulaatua voi ostaa kohtuuhintaan outlet-liikkeistä. Ravintoloita löytyy keskustan alueelta monia, mutta parhaita pizzapaloja kannattaa lähteä etsimään Sant’Ambrogion kauppahallista.

 

Lue lisää Firenzen matkailutoimiston sivuilta.


Firenze Top 5


- Näe oopperaesitys St. Markin Anglikaanikirkossa 

- Ota valokuva Santa Maria del Fioren katedraalista

- Näe kuuluisa Daavidin patsas

- Haltioidu Uffizi Galleryssa

- Vieraile keskiaikaisella Palazzo Vecchio -sillalla

 

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort