Etusivu » Islanti » Suomeksi opastettu Reykjavik (ma-su)

Reykjavik maanantaista sunnuntaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Seitsemän päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  

 

Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas on opastetuilla matkoillamme koko ajan apunasi. Opas on vastassa Keflavikin lentokentällä ja varmistaa, että matkustajat pääsevät yhteisellä bussikuljetuksella kentältä hotellille. Matkan hintaan sisältyvällä Reykjavikin kiertoajelulla oppaamme esittelee sinulle boheemin pääkaupungin tärkeimmät nähtävyydet. 

 

Voit varata valikoimastamme myös suomeksi opastettuja retkiä, jos haluat lähteä esimerkiksi uimaan maailmankuuluun Siniseen laguuniin tai katsomaan Gulffosin putouksiaa, vettä suihkuttavaa geysiriä ja Thingvellirin kansallispuistoa! Valikoimastamme löytyy myös yli 50 kansainvälistä retkeä.

 

Katso lisätiedot välilehdiltä Hinnasto ja Muuta tietoa.Hinta:   alk. 1379 €
Matkapäivät:   8.7. ja 22.7.

Varaa tästä   Hinnasto

Kuvagalleria

Suomeksi opastetut retket130 €

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio

Islannin suosituimmalla retkellä nähdään Reykjavikin ympäristön tärkeimmät luonnonnähtävyydet: Gullfossin vesiputous ja vettä korkealle ilmaan suihkuttava geysir. Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon.


Lue lisää »

60 €

Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen.


Lue lisää »

150 €

Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Retken aluksi tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa. Tämän jälkeen onkin mukava rentoutua Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä.


Lue lisää »

160 €

Reykjanesin ihmeet ja Sininen laguuni suomeksi opastettuna

Haluatko kokea Reykjanesin niemimaan parhaat palat päivässä? Retkellä tutustumme kupliviin kuumiin lähteisiin, vaikuttaviin laavakenttiin, muuttolintujen kansoittamiin kallioihin, yksinäisiin majakoihin, ja ylitämme Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaatat toisistaan erottavan sillan! Retkipäivän lopuksi rentoudutaan Sinisellä laguunilla.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!