Upea aktiiviloma Islantiin: Islanninhevoset, kulttuuri ja luonnonnähtävyydet

Vietä unohtumaton viikko Islannissa! Tämä matka yhdistää Islannin ainutlaatuiset luonnonnähtävyydet, ikimuistoiset islanninhevosretket, kuumat kylvyt ja ulkoilun vaihtelevissa maastossa. Huolella valittu matkaohjelma, pieni ryhmäkoko, sympaattiset islanninhevoset, yksinkertainen maatilamajoitus, rentouttavat uima-altaat sekä karu ja hiljainen luonto. Tällä matkalla nähdään ja koetaan aitoa maaseutua, mutta ehdimme tutustua myös Akureyrin kaupunkiin.

 

Matkanjohtajana Islannista matkakirjoja kirjoittanut Islannin-tuntija Satu Rämö. Osallistujilta edellytetään hyvää peruskuntoa. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa ratsastuskokemusta (jakaudumme hevosten kanssa tarpeen vaatiessa kahteen tasoryhmään).Hinta:   2159 €
Matkapäivät:   11.–18.6.2019

Varaa tästä

Kuvagalleria

Suosituimmat suomeksi opastetut matkatalk. 719

Pääsiäismatka Reykjavikiin

Suomeksi opastetuilla neljän päivän pääsiäismatkalla tutustut boheemiin Reykjavikiin ja kaupungin lähimaastoon vaivattomasti!


Lue lisää »

alk. 859 €

Reykjavik maanantaista perjantaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »

1379

Reykjavik maanantaista sunnuntaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Seitsemän päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »

1390

Lukijamatka: Kuumien lähteiden Islanti (matka on täynnä)

Lähde viikinkien vanavedessä Islantiin! Koe karun kaunis luonto ja pulahda kuumien lähteiden lämpimään veteen. 


Lue lisää »

740 €/hlö

Pikkujoulut Reykjavikissa 29.11.-2.12.2019 ja 6.-9.12.2019

Vietä kavereiden tai työporukan kanssa ikimuistoiset pikkujoulut uskomattoman eläväisessä ja eksoottisessa pikkumetropolissa, jonka tunnelma tekee vaikutuksen keneen tahansa!


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!