Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Tällä suomeksi opastetulla päiväretkellä tutustutaan kiehtovaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen, vieraillaan Grindavikin idyllisessä kalastajakylässä ja rentoudutaan legendaarisessa Sinisessä laguunissa.

 

Suomeksi opastetulle päiväretkelle lähdetään Reykjavikista. Matkaamme Reykjavikista etelään sijaitsevan Hafnarfjördurin kaupungin ohi kiehtovan erämaahan ja ajamme Kleifarvatn-järven rantaa pitkin Krisuvikin geotermiselle alueelle. Ensimmäisenä tutustumiskohteenamme on Seltunin erikoinen fumarolien alue, jossa maasta kohoaa höyryjä ja mutalammikot kiehuvat.

 

Geotermiseltä alueelta matka jatkuu erikoisten laavakenttien yli Grindavikin kalastajakylään, jossa tutustutaan kylän elämään. Grindavikista matka jatkuu legendaariselle Siniselle laguunille, jonka vesi on noin 35-asteista, turkoosinsinistä ja läpinäkymätöntä, mutta ehdottoman puhdasta. Rentoudumme alueella noin kaksi tuntia. Jos haluat kylpeä Sinisessä Laguunissa, varaa mukaan uimapuku!


Lisätietoa retkistä.

Hinta:
150 €
Lapset: 2-13 v. 19 €
Varaa tästä

Kuvagalleria

Suositut retket130 €

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio

Islannin suosituimmalla retkellä nähdään Reykjavikin ympäristön tärkeimmät luonnonnähtävyydet: Gullfossin vesiputous ja vettä korkealle ilmaan suihkuttava geysir. Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon.


Lue lisää »

60 €

Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen.


Lue lisää »

150 €

Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Retken aluksi tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa. Tämän jälkeen onkin mukava rentoutua Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä.


Lue lisää »

160 €

Reykjanesin ihmeet ja Sininen laguuni suomeksi opastettuna

Haluatko kokea Reykjanesin niemimaan parhaat palat päivässä? Retkellä tutustumme kupliviin kuumiin lähteisiin, vaikuttaviin laavakenttiin, muuttolintujen kansoittamiin kallioihin, yksinäisiin majakoihin, ja ylitämme Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaatat toisistaan erottavan sillan! Retkipäivän lopuksi rentoudutaan Sinisellä laguunilla.


Lue lisää »
Katso kaikki retket tästä »

Varaa Islannin matkat online!