Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen. Ensin tehdään pieni kävelylenkki keskustassa lähellä hotellia, jonka jälkeen matkaa jatketaan bussilla.

 

Tutustut Reykjavikin menneisyyteen ja nykyaikaan asiantuntevan oppaan johdolla. Näet Hallgrímskirkjan, futuristiseen tyylin rakennetun kirkon, joka on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Koet sataman tunnelmaa ja reykjavikilaista elämänmenoa! Päivän yksi kohokodista on vierailu keskustan ulkopuolelle vesisäiliöiden päälle rakennetussa lasikupolissa Perlanissa. Näkymät näköalatasanteelta ympäröivään Reykjavikiin, ja sen ympäristöön, ovat huikaisevan kauniit!

 

Kuule oppaalta, kuinka kaupungin kuusi maauimalaa ovat reykjavikilaisille elämäntapa. Pysähdys Laugardalurin Asmundarsaf:ssa (Ásmundur Sveinssonin museon pihalla/puistossa), jossa on mielenkiintoinen veistospuisto. Sään salliessa vieraillaan Grandagardurin päässä, jossa sijaitsee taiteteos Þufa. Täältä on upea näköala musiikkitalolle ja kaupunkiin eri näkökulmasta.


Lisätietoa retkistä.

Hinta:
60 €
Lapset: Lapset 12-15 v. 30 €, alle 12 v. veloituksetta
Varaa tästä

Kuvagalleria

Suositut retket130 €

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio

Islannin suosituimmalla retkellä nähdään Reykjavikin ympäristön tärkeimmät luonnonnähtävyydet: Gullfossin vesiputous ja vettä korkealle ilmaan suihkuttava geysir. Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon.


Lue lisää »

60 €

Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen.


Lue lisää »

150 €

Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Retken aluksi tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa. Tämän jälkeen onkin mukava rentoutua Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä.


Lue lisää »

160 €

Reykjanesin ihmeet ja Sininen laguuni suomeksi opastettuna

Haluatko kokea Reykjanesin niemimaan parhaat palat päivässä? Retkellä tutustumme kupliviin kuumiin lähteisiin, vaikuttaviin laavakenttiin, muuttolintujen kansoittamiin kallioihin, yksinäisiin majakoihin, ja ylitämme Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaatat toisistaan erottavan sillan! Retkipäivän lopuksi rentoudutaan Sinisellä laguunilla.


Lue lisää »
Katso kaikki retket tästä »

Varaa Islannin matkat online!