Reykjavik keskiviikosta sunnuntaihin, Sininen laguuni ja laavatunneli

Lähde tutustumaan Reykjavikin mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin suomeksi opastettuna! Tutustut Islannin pääkaupungin elämänmenoon ja lähiympäristön upeaan luontoon suomalaisen matkaoppaan johdolla. Tällä matkalla pääset tutustumaan lisäksi Siniseen laguuniin ja laavatunneliin. 

 

Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas on opastetuilla matkoillamme apunasi. Keflavikin lentokentältä matkustetaan yhteisellä bussikuljetuksella Siniselle laguunille, jonka yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä rentoudutaan muutama tunti ennen kuin matkan jatkumista hotellille (sis. matkan hintaan). Torstaina päästään tutustumaan suosittuun laavatunneliin.

 

Voit varata perjantaille suomeksi opastetun Kultainen kolmio retken, jos haluat lähteä katsomaan Gulffosin putouksiaa, vettä suihkuttavaa geysiriä ja Thingvellirin kansallispuistoa! Valikoimastamme löytyy myös yli 50 kansainvälistä retkeä.

 

Katso lisätiedot välilehdiltä Hinnasto ja Muuta tietoa.Hinta:   alk. 1029 €
Matkapäivät:   23.-27.10.2019

Varaa tästä   Hinnasto

Kuvagalleria

Suomeksi opastetut retket150 €

Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Retken aluksi tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa. Tämän jälkeen onkin mukava rentoutua Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä.


Lue lisää »

60 €

Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen.


Lue lisää »

130 €

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio

Islannin suosituimmalla retkellä nähdään Reykjavikin ympäristön tärkeimmät luonnonnähtävyydet: Gullfossin vesiputous ja vettä korkealle ilmaan suihkuttava geysir. Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!