130 €

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio

Islannin suosituimmalla retkellä nähdään Reykjavikin ympäristön tärkeimmät luonnonnähtävyydet: Gullfossin vesiputous ja vettä korkealle ilmaan suihkuttava geysir. Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon.60 €

Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen.150 €

Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Retken aluksi tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa. Tämän jälkeen onkin mukava rentoutua Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä.Aktiviteettiretket

Yllätä itsesi ja tee lomallasi kerrankin jotain erilaista ja unohtumatonta! Islannissa on laaja tarjonta mielenkiintoisia aktiviteetteja, joissa voit yhdistää liikkumisen ja kauniit luonnonmaisemat. Patikointiretket sopivat kaikille, jännitystä hakeville puolestaan on tarjolla muun muassa koskenlaskua ja kiipeilyä. Retket on opastettu englanniksi. 


Lue lisää »Ratsastusretket

Yli tuhat vuotta sitten norjalaiset veivät Islantiin hevosia, joista karulla ja tuulisella saarella kehittyi pienikokoinen, mutta kestävä ja varmajalkainen islanninhevonen. Kokeile ratsastusta islanninhevosella sen kotisaarella, aidossa ympäristössä. Pienellä opastuksella saatat onnistua ratsastamaan tölttiä, joka on islantilaisen hevosen erikoisuus. Ishestarilta ja Eldhestarilta löytyy parin tunnin ratsastusretkistä useita päiviä kestäviin ratsastusvaelluksiin.


Lue lisää »Päivä- ja bussiretket Reykjavikista

Valittavanasi on lukuisia erilaisia ja -pituisia retkiä bussilla, superjeepillä, veneellä, lentäen tai ratsastaen. Viivytpä Islannissa päivän tai useamman eniten saat irti matkastasi opastetuilla retkillä. Opastuskielenä kansainvälisilläretkillä on englanti. Retkiin ei sisälly ruokailuja ellei toisin mainita. Retkillä on säävaraus. Varaa retket matkasi yhteydessä tai lisää varaukseen myöhemmässä vaiheessa.


Lue lisää »Veneretket Reykjavikista

Veneretket ovat upea vaihtoehto tutustua Islannin karuun luontoon ja sen eläimiin.  Tarjolla on valaiden ja delfiinien katseluretkiä, merikalastusretkiä ja lunni-lintujen katseluretkiä. Retkiä järjestetään touko-elokuussa, valasretkiä huhtikuusta lokakuuhun. Valas- ja merikalastusretket kestävät noin 2,5-3,5 tuntia ja lunniretket noin tunnin. 


Lue lisää »Superjeeppiretket

Retki islantilaisilla superjeepeillä on mahtava kokemus. Islantilaiset ovat aina osanneet liikkua luonnossa kulkuvälineestä riippumatta. Nykyihminen liikkuu edelleen hevosvoimilla. Niitä tarjoavat voimakkaat superjeeppien moottorit. 

 


Lue lisää »Jäätikköretket

Monipuolinen valkoima jäätikköretkiä Reykjavikista Langjökull, Sólheimajökul, Snæfellsjökull ja Vatnajökull -jäätiköille. Tutustu vaihtoehtoihin!


Lue lisää » 

Suomeksi opastetut matkat

Reykjavik maanantaista perjantaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  Lue lisää »


Reykjavik keskiviikosta sunnuntaihin, Sininen laguuni ja laavatunneli

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja käynti Sinisellä laguunilla.  Lue lisää »


Reykjavik viikossa

Viikon matkapaketin hintaan sisältyy lentojen, majoituksen, oppaan palveluiden ja lentokenttäkuljetusten lisäksi kaksi suosittua suomeksi opastettua retkeä: Reykjavikin kiertoajelu ja Kultainen kolmio!Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!