StopOver Reykjavikissa

Hyödynnä etusi matkustaessasi Icelandairilla Amerikkaan ja tee Stopover-pysähdys Islannissa ilman lisämaksuja lentolippuusi. Koe saagojen saaren parhaat palat upeista luonnonnähtävyyksistä vauhdikkaaseen yöelämään. Voit pysähtyä 1-6 yötä meno- ja/tai paluumatkalla.

 

Lyhyenkin pysähdyksen aikana voit kokea Islannissa uusia elämyksiä. Kylve +35-asteisessa Sinisessä Laguunissa, ratsasta ystävällisellä ja varmajalkaisella islanninhevosella, lähde valaan katseluretkelle ja bongaa lunni, hämmästele geysirejä, kuumia lähteitä sekä Gullfossin vesiputousta. Trendikkyydestään tutussa Reykjavikissa juhlit islantilaiseen tapaan baareissa ja klubeilla aamuun asti. Vaella lukuisissa taidemuseoissa ja -gallerioissa sekä koe kulinaarisia nautintoja Reykjavikin huippuravintoloissa. Tutustu Reykjavikin hotelleihin ja kysy asiakaspalvelustamme lisää!Klöpp ★★★

Moderni hotelli Reykjavikin keskustassa, vain korttelin päässä Laugavegur -ostoskadulta. Kävelyetäisyydellä ravintoloita, kahviloita ja museoita.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 487 €

Valitse »


Skjaldbreid ★★★

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kävelyetäisyydellä ravintoloista, kahviloista ja museoista, hyvin tunnetun ostoskatu "Laugavegurin" varrella.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 487 €

Valitse »


Plaza ★★★

Hotelli Plaza on yksi Reykjavikin suosituimmista hotelleista, joka sijaitsee aivan vanhan kaupungin sydämessä. Kävelymatkan päässä kansallisteatterista, gallerioista ja museoista.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 498 €

Valitse »


Arnarhvoll ★★★+

Vuonna 2007 avattu hotelli sijaitsee keskustassa, lähellä satamaa. Pääostoskadulle on noin 300 metrin kävelymatka. Skandinaavinen hotelli on suosittu majoitusvaihtoehto.
Matkapaketit
alk. 3 vrk 498 €

Valitse »


Thingholt ★★★★

Persoonallinen ja tyylikäs design-hotelli kaupungin keskustassa, noin 2 minuutin kävelymatkan päässä Reykjavikin pääostoskadusta Laugavegurista. 
Matkapaketit
alk. 3 vrk 662 €

Valitse »