Saga Matkoilla on myynnissä useita valmiiksi räätälöityjä omatoimisia autopaketteja sekä junamatkoja eri puolille Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Valikoimastamme löytyvät myös monipuoliset Amerikan bussikiertomatkat ja aktiviteettimatkat kansainvälisellä opastuksella. Täydennä kaupunkilomamatkaasi yhdistämällä siihen autonvuokraus tai vaikkapa minielämyspaketti Niagaran putouksille tai Grand Canyonille!StopOver Reykjavikissa

Hyödynnä etusi matkustaessasi Icelandairilla Amerikkaan ja tee Stopover-pysähdys Islannissa ilman lisämaksuja lentolippuusi. Voit pysähtyä 1-6 yötä meno- ja/tai paluumatkalla.

Lue lisää »


Suositut matkatalk. 1160 €
alk. 1160

American Music & Movie Trails

Autopaketti on helppo tapa tutustua Yhdysvaltoihin. Näe mm. Chicago, St. Louis, Memphis, New Orleans, Birmingham, Nashville ja Louisville!


Lue lisää »
alk. 1430 €
alk. 1430

Historic Route 66

Autopaketti on helppo tapa tutustua Yhdysvaltoihin. Näe mm. Chicago, St. Louis, Oklahoma City, Albuquerque, Santa Fe, Grand Canyon, Las Vegas, Santa Monica ja Los Angeles!


Lue lisää »
alk. 910 €
alk. 910

Western Values

Autopaketti on helppo tapa tutustua Yhdysvaltoihin. Näe mm. Los Angeles, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zionin kansallispuisto, Las Vegas, Death Valley, Yosemiten kansallispuisto, San Francisco, Monterey ja Santa Barbara!


Lue lisää »
alk. 559 €
alk. 559

New York to Niagara Falls

Vietä unohtumattomat kolme päivää tällä lyhyellä kiertomatkalla New Yorkista Niagaran putouksille. Koe jännittävä risteily Niagaran putousten juurella, vietä mukava ilta Finger Lakesin alueella ja ihaile upeita maisemia vuorille, järville ja viiniviljelmille.


Lue lisää »
alk. 2270 €
alk. 2270

New York to Hollywood

Hyppää bussin kyytiin, ja matkusta englanniksi opastettuna New Yorkista Los Angelesiin! Matkan varrella nähdään mm. Washington D.C., Niagaran putoukset, Chicago, Yellowstone kansallispuisto, Salt Lake City, Grand Canyon ja Las Vegas!


Lue lisää »
alk. 2080 €
alk. 2080

Rocky Mountain Frontiers

Näe kiertomatkalla mm. Denver, Rocky Mountain N.P., Mt. Rushmore National Memorial, Deadwood, Big Horn Mountains, Yellowstone N.P., Grand Teton N.P., Salt Lake City, Cayonlands N.P., Albuquerque, Santa Fé, ja Colorado Springs!


Lue lisää »