Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Varauspyyntö

Täytettyänne tarjouspyyntölomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista.

Puutarhamatka Tallinnaan ja Jänedan kukkamarkkinoille


Vain suorat lennot
Matkustuspäivissä on joustoa
(ilmoita tarkemmin viestikentässä)

Lähtöpäivä

Yhteystiedot

 

Matkustajat

Etu- ja sukunimi Syntymäaika

Viesti

Tilaa Saga Matkojen uutiskirje

*Mikäli valitset huonetyypiksi "Muu", ole hyvä ja kirjoita toivomuksesi viestiin.
*Mikäli täydennät olemassa olevaa varaustasi, muista ilmoitaa varauksen numeron viestiin.

Suojauskoodi

Ole hyvä ja klikkaa "En ole robotti" suojauskenttää tarjouksen vahvistamiseksiAlla oleva esimerkkiohjelma on räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan!

 

Kukkaloistoa Tallinnan kukkafestivaaleilla ja Jänedan Puutarha- ja kukkamarkkinoilla. Matkan aikana ihastelemme myös Tallinnan kasvitieteellistä puutarhaa ja vierailemme puutarha-alan suurimmissa kauppakeskuksissa. Osta mukaasi kauden parhaat kukat ja taimet! 

 

Matkapakettiin sisältyy: laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, bussikuljetukset, majoitukset, sisäänpääsymaksut ohjelman mukaan (Tallinnan kasvitieteellinen puutarha, Jänedan Puutarha- ja kukkamarkkinat, Jändean karanon museohuone), 3 lounasta, suomenkielisen oppaan palvelut.

 

Pyydä tarjous: ryhmamyynti@sagamatkat.fi tai puh 020 155 6650

 

Matkaohjelma

1. pv

Matka Tallinnaan esim. klo 8.30-11.00 Eckerö Line m/s Finlandialla. Ensimmäisenä tutustumiskohteena on Tallinnan kasvitieteellinen puutarha, joka sijaitsee n. 10 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta Pirita-joen äärellä. Tämän jälkeen lähdemme tutustumaan Kadriorgin linnan puistoon ja japanilaiseen puutarhaan. Kadriorg on yli 200 vuotta vanha kesänviettoalue Pietari Suuren ajoilta. Alueella pääsee ihailemaan barokkityylistä linnaa ja symmetrisen puiston kävelyteitä, lampia ja patsaita. Lounastauko päivän aikana. Majoittuminen hotelliin Tallinnassa.

2. pv

Aamiaisen jälkeen lähdetään puutarha- ja kukkamarkkinoille Jänedan kylään Länsi-Virunmaalle n. 80 km:n päähän Tallinnasta. Paikan päällä mahdollisuus osallistua opastetulle kierrokselle Jänedan kartanon museossa tutustuen alueen kiehtovaan historiaan. Vapaata aikaa tutustua Jänedan puutarhamarkkinoiden näyttelyihin, kevätkukkien loistoon sekä monipuolisiin messutapahtumiin sekä tehdä mm. taimi- ja käsityöostoksia. Lounas nautitaan messualueella. Illaksi palataan Tallinnaan.

3. pv

Aamiaisen jälkeen mahdollisuus lähteä ostosmatkalle Tallinnan suurimpiin puutarha-alan liikkeisiin. Päivän aikana lounas. Matkamme päättyy Tallinnan satamaan, josta paluu Suomeen esim. klo 18.30-21.00 Eckerö Linella.