Todennäköisesti missään muussa maassa ei ole niin monipuolista retkivalikoimaa kuin Islannissa. Bussi- ja lentoretkiä, aktiviteettiretkiä, valaiden ja delfiinien katseluretkiä, ratsastusta, superjeepeillä ajelua… Saga Matkat tarjoaa yli 50 päiväretkeä. Valitse omasi ja koe Islanti!

 


alk. 82 € €/hlö

Underworld -laavaluolaretki

Laavaluolaretki Thingvellirin kansallispuiston hautavajoamassa. Päiväretki Reykjavikista, ympäri vuoden! Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä tutustumaan luonnontilaiseen laavaluolaan Thingvellirin kansallispuistossa.


3–4 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 296 € €/hlö

Golden Circle Safari - yhdistelmä retki

Retken aikana vierailet superjeepin kyydissä Thingvellirin kansallispuistossa, Geysirin kuumilla lähteillä ja Gullfossin vesiputouksella.


8–9 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 103 € €/hlö

Päiväretki Game of Thronesin maisemiin

Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle Game of Thrones -televisiosarjasta tuttuihin maisemiin! Retkellä tutustutaan mm. sarjan neljännen kauden kuvauspaikkoihin. 


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »


 

Suositut retketalk. 83 € €/hlö
alk. 83 € €/hlö

Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio

n. 8 tuntia pv, Ympäri vuoden

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa.


Lue lisää »
alk. 99 € €/hlö
alk. 99 € €/hlö

Valasretki

Kesäretki: 2,5-3,5 h / talviretki: 3-3,5 h pv, 1.4.-30.9. lähdöt klo 9.00, 13.00 1.6.-31.8. lähdöt myös klo 10.00, 14.00, 17.00

Valasretki Islannissa on unohtumaton kokemus! Lähde bongaamaan maailman suurimpia nisäkkäitä Atlantin avoimelle valtamerelle.


Lue lisää »
alk. 110 € €/hlö
alk. 110 € €/hlö

Sininen laguuni

n. 3-6 tuntia (joustava paluuaika) pv,

Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää, lähellä Keflavikin kansainvälistä lentoasemaa. Uinti rosoisten laavalohkareiden keskellä on elämys.


Lue lisää »
alk. 42/23 € €/hlö
alk. 42/23 € €/hlö

Lentokenttäkuljetukset Reykjavikiin

n. 50 minuuttia pv,

Keflavikin lentoaseman ja Reykjavikin lentoterminaalin välillä liikennöi reittibussi FlyBus aina koneiden saapuessa ja lähtiessä. 


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!