alk. 1190 €

Tuliperäisen Islannin ihmeet

17.–21.10.2018

Islannissa maankuoren alla piilevä valtava voima on muotoillut maata vuosituhansien ajan. Tulivuorten sylkemä laava ja jäätiköiltä syöksynyt vesi ovat veistäneet maahan uskomattomia maisemia. Suomeksi opastetulla lukijamatkalla tutustutaan Islannin tuliperäisiin kohteisiin asiantuntevan oppaan johdolla.


Lue lisää »
alk. 3095 €

Tulen ja jään maa – Islanti omalla jahdilla risteillen

8 pv, 4.–12.8.2018

Lähde ainutlaatuiselle risteilylle Pohjois-Islannin koskemattomiin maisemiin; näe ainutlaatuinen Myvatn-järvi, ihastuttava satamakaupunki Húsavík sen edessä viihtyvine valaineen, Hraunfossarin laavaputoukset ja vuoristoiset Länsivuonot! Jahti on vain ryhmämme käytössä.


Lue lisää »
2360 €

Syksyinen hevosvaellus Pohjois-Islantiin

8 päivää pv, 1.–8.9.2018

Lähde ratsastamaan Pohjois-Islannin syksyisiin maisemiin! Kahdeksan päivän mittainen hevosvaellus sopii täydellisesti keskitason ratsastajille, jotka haluavat päästä tutustumaan tulen ja jään maan karunkauniiseen luontoon. Matkanjohtajana toimii Islannista matkakirjojakin kirjoittanut Islannin-asiantuntija Satu Rämö. 


Lue lisää »
2890 €

Vauhdikas hevosvaellus Pohjois-Islannin rannikolla

9 päivää pv, 12.–20.7.2018

Hevosseikkailu erähenkisille ja kokeneille ratsastajille. Lähde kokemaan Islannin kauneimmat luontokohteet ratsastaen! Ratsastajien mukana kulkee vapaa hevoslauma. 


Lue lisää »
2090 €

Monipuolinen aktiiviloma Islantiin: Reykjavík, islanninhevoset ja upeat luonnonnähtävyydet

8 pv, 10.–17.6.2018

Vietä unohtumaton viikko Islannissa! Tämä matka yhdistää Reykjavíkin sykkeen Islannin koskemattoman maaseudun luonnonnähtävyyksiin ja ikimuistoiseen, mutta helppoon, islanninhevosvaellukseen. Matka sopii aloittelijoille.


Lue lisää »